Nepalese noodel soep met kipfilet in lichte kruiden, knoflook, gember en koriander.
Gefrituurde uienbeignets: gefrituurde gesneden uien (gedoopt in een beslag van kikkererwtenmeel).
Gefrituurde pasteitjes met een hartige vulling van gekruide aardappelen, ui, erwten en linzen.
Malse stukken gefrituurde Indiase kaas, bedekt met een knapperig gekruid beslag.
Kipfilet gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakte tandoori kruidenmengsel.
Kippenvleugels gemarineerd in yoghurt met een pittige, gekruide marinade (gegrild in de klei oven).
Een combinatie van samosa groente, ui bhajee & vegetarische pakora en paneer pakora.
PAPADDUM (3 kinds of sauce)
MIX VEG + NONVEG STARTER
HIMALAYA MIX GRILL
CHICKEN TIKKA MASALA
DAL TADKA
BASMATI RICE
ONE GARLIC NAAN
GREEN CHILLI PICKLE
KHEER/KULFI/GULAB JAMUN/KOFFIE/THEE
PAPADDUM (3 kinds of sauce)
FISH PAKODA
KING PRAWN BUTTER FLY
FISH TIKKA TANDOORI
VIS CURRY
DAL TADKA
ONE GARLIC NAAN
BASMATI RICE
GREEN CHILLI PICKLE
KHEER/KULFI/GULAB JAMUN/KOFFIE/THEE
PAPADDUM (3 kinds of sauce)
MIX VEG STARTER
PANEER TIKKA JHALFRAZI
BAIGAN BHAJEE
DAL TADKA
ONE TANDOORI ROTI
BASMATI RICE
BASMATI RICE
KHEER/KULFI/GULAB JAMUN/KOFFIE/THEE
PAPADDUM (3 kinds of sauce)
Mix veg.+ Nonveg Voorgerecht
Chicken Jhalfrezi (Hot),
Chicken Tikka Tandoori,
Saag Paneer,
Lamb Tikka Masala,
Dal Tadka,
2x Garlic Naan,
BASMATI RICE
KHEER/KULFI/GULAB JAMUN/KOFFIE/THEE
Specialiteit van de kok, met Black Tiger King Prawn geserveerd met basmatirijst en knoflook Naan.
Deze gerechten worden gegrild in de houtskool klei-oven en geserveerd met basmatirijst en geel Dal.
Tijgergarnalen gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel
Vis Stukjes, gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori ruidenmengsel.
Gegrilde Lamb chops, tandoori kip, seekh kebab,Kippenvleugels , Kipfilet en lam tikka.
Sappige lamskoteletjes gedoopt in een smakelijke yoghurtmarinade (gebakken in de Tandoor).
Seasonedmarinate the homemade Indian cheese, roasted in the Tandoor.
Kippenpoten gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Kipfilet gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Kipfilet gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta, verse knoflook en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
(Alle gerechten worden geserveerd met basmatirijst)
Kipfilet bereid in een gekruide currysaus met verse ui, tomaten en paprika.
Gegrilde kipfilet bereid in een romige currysaus van room, kokos en diverse soorten noten.
Gegrilde kipfilet bereid in een romige currysaus van room, kokos en diverse soorten noten.
Gegrilde kipfilet bereid in mild gekruide currysaus met verse knoflook, tomaten en ui.
Kipfilet bereid in de geheime saus van de Chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, chili en citroensap.
Kipfilet bereid in een gekruide currysaus, citroen en zeer hete specerijen uit Zuid-India.
(Alle gerechten worden geserveerd met basmatirijst)
Lamscurry met paprika, ui, tomaten en verse kruiden
Lamsvleescurry bereid in romige saus met kokospoeder, boter en amandelkracht (bevat noten)
Boneless lamb marinated in tandoori sauce, grilled and prepared with different spices, cooked in butter and cream (contains nuts)
Gebakken lambfiletreepjes met Spaanse peper, ui, tomatenen kruiden
Boneless Lamb marinated in tandoori sauce, grilled and prepared with different spices, cooked with tomatoes, onions, capsicum and green herbs
(Alle gerechten worden geserveerd met basmatirijst)
Tilapia vis in medium hete jus gekookt met Indiase kruiden, uien, tomaten en paprika's
Grote gamba's met paprika, ui, tomaten en verse kruiden
Grote garnalencurry bereid met spinazie en kruiden
Grote gamba's bereid in roomsaus met boter, kokospoeder en amandelpoeder (bevat noten)
Grote garnalen bereid met roomsaus en indische kruiden (bevat noten)
Black Tiger King-garnalencurry bereid met hete kruiden, pepers en een stukje aardappel afkomstig uit Zuid-India.
Garnalen bereid in de geheime saus van de Chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten en hete peper.
Visfilet bereid in een gekruide currysaus met kokos en zeer pikante specerijen uit Zuid-India.
Garnalen bereid in de geheime saus van de Chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten en hete peper.
Alle gerechten worden geserveerd met basmatirijst
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in een gekruide currysaus met verse spinazie en mild geurige kruiden.
Seizoensgroenten bereid in een romige currysaus van room, kokos en verschillende soorten noten.
Indiase kikkererwten bereid in een mild gekruide currysaus met verse knoflook, ui en tomaten.
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in een mild gekruide currysaus met verse tomaten en ui.
Wij bereiden uw maaltijd vers; u kunt aangeven hoe pittig u uw gerecht wenst te hebben: ‘mild’, ‘medium’ of ’ heet’. Al onze currygerechten worden geserveerd met basmatirijst.
Hete, pittige groente momo’s, gebakken met ui, paprika, tomaten en chili.
A very popular dish in Nepal, prepared with Nepali noodles, chicken and spices.
A very popular dish in Nepal, prepared with Nepali noodles, vegetables and spices.
stukjes gefrituurde Kipfilet geserveerd met huisgemaakte frites en ijs als toetje.
(Biryanigerechten worden geserveerd met raita) (Alle Biryani zijn Medium Heet )
Garnalen bereid met basmatirijst, noten en kruiden.
Garnalen, lamsvlees en kip bereid met basmatirijst, noten en kruiden.
Indiaas zacht wit brood gevuld met kaas.
Indiaas zacht wit brood gevuld met diverse soorten.noten, kokos, rozijnen en cashewnoten.
Indiaas wit brood gevuld met gekruid lamsgehakt
Indiaas volkoren bruin brood
Indiaas bruin brood met boter
Bruin brood gevuld met aardappelpuree
(Yoghurt met komkommer, uien en kruiden)
Gemengde salade met tomaat, komkommer, rode en groene eikenbladsla, rucola, olijven en olijfolie.
Zelfgemaakte zoete gefrituurde deegballetjes op basis van melk, gedoopt in een warme suikerstroop
LA PICHET DU PATRON (ROOD/RED) FRANCE
Pret ti ge ong ecom pli ceer de wijn uit het Fran se Zui den. Toe gankelijk en soe pel met in geur en smaak im pres sies van zacht rood fruit en rij pe bes sen. Aang enaam en doord rink baar.
LA PICHET DU PATRON (WIT/WHITE) FRANCE
Een ble ke licht ge le wijn. In de geur fris met aro ma's van buxus, bloe me tjes en ci trus vruch ten. Soe pel drink baar en ver fris send, een ech te al le mans vriend.
LA PICHET DU PATRON (ROSE/ROS) FRANCE
Hel de re aang ena me rosé, met im pres sies van sap pig rood fruit waar on der bes sen en frambo zen. In de smaak soe pel drink baar met veel fruit en een fijne krui di ge toets.
MARQUIS D"ALBAN COTES DE BERGERAC FRANCE
Deze zoete witte wijn van do mein La Pélis sière is een mooi voor beeld van een zoe te wijn waar van prijs-kwa li teit top is. Hij is ge maakt van de drui ven sémil lon en sau vig non waard oor we een fruitige wijn ge ser veerd krijgen. Hij heeft een mooie licht ge le kleur met aroma's van exo tisch fruit en bloe men. De smaak is sap pig en zoet met aro ma's van on der an de re pe ren en gedroogd fruit.