Over ons

Eten bestellen in Aalsmeer

Eten bestellen in Aalsmeer - Het Beste van de Indiase Keuken

Smaakvol van jou

Namasté & welkom
Met eten en service geschikt voor de Royals, is Himalaya Palace een pukka Indiaas Tandoori restaurant in het hart van de bloemenhoofdstad van de wereld Aalsmeer. We zijn slechts 10-15 minuten verwijderd van Schiphol International Airport en de stad Amsterdam en we hebben ook gratis parkeergelegenheid bij de hand met blauwe parkeerschijf.

Ons verhaal - Indiaas Restaurant in Aalsmeer

Belangrijker dan de smaak van eten is de persoon met wie je deel het moment.

Indiaas eten verschilt van de rest van de wereld, niet alleen in smaak, maar ook in kookmethodes. Het weerspiegelt een perfecte mix van verschillende culturen en leeftijden. Net als de Indiase cultuur is voedsel in India ook beïnvloed door verschillende beschavingen, die hebben bijgedragen aan de algehele ontwikkeling en de huidige vorm.

Het voedsel van India staat beter bekend om zijn kruidigheid. In heel India, of het nu Noord-India of Zuid-India is, worden kruiden royaal in voedsel gebruikt. Maar men moet niet vergeten dat elk kruid dat in Indiase gerechten wordt gebruikt, een of andere voedingswaarde en geneeskrachtige eigenschappen heeft.

Eten Bestellen in Aalsmeer met Himalaya Palace
Himalaya Palace Chef

Chef

Smaakvol Yours

Ik wil dat mijn kookkunsten de ruige natuur weerspiegelen en het klimaat van het koude noorden. Ik wil een vooruitstrevende omgeving creëren die de nadruk legt op de uitstekende producten van onze regio.

Indiase curry's staan ​​bekend om de grote variëteit, kruiden, rijstsmaak, prachtige kleuren en heerlijke smaak. Curry verwijst naar alle gerechten, die soepel zijn en jus hebben. Meestal wordt een tint van zure smaak gevonden en in zeldzame gevallen een zoete smaak. Elk deel van het land heeft een andere manier om een ​​gerecht te bereiden met verschillende ingrediënten. Er is veel variatie in zowel vegetarische als niet-vegetarische curries.

Bijna 25 kruiden worden gebruikt bij het maken van Indiase curries. Ze worden in verschillende combinaties gebruikt. Garam masala is een beroemde kruidenmix.

Populaire kruiden zijn onder andere kurkuma, kilte, gember, koriander, kruidnagel, kaneel, peperkorrels, kardemom, komijnzaad, knoflook, saffraan, foelie, fenegriek , karwijzaad en maanzaad.

Limoensap, tamarinde, tomaten, tamarinde, kokum en yoghurt worden gebruikt om een ​​zure smaak aan het gerecht te geven.

Ze worden vers bereid door op steen te malen. Ze worden gekookt in ghee of olie.

Het mengsel van ui, knoflook, gember en tomaten wordt gebruikt als basis voor deze kruiden om te koken.

Om de curry rijke kokosmelk te maken, worden room en gedroogde vruchten toegevoegd. Ze gebruiken kruiden zodra de curry is gekookt voor decoratie, kruiden en aroma.