Geniet van de Indiase keuken bij het beste Indiase restaurant in de buurt van Uithoorn

Haal de koninklijke smaak van India bij het beste Indiase restaurant in de buurt van Hoofddorp

Proef de heerlijke smaak van India met het uitstekende Indiase restaurant in de buurt van Amsterdam Airport

Reserveer bij Het Beste Indiase Restaurant in de buurt van Schiphol

Categorieën
Geen onderdeel van een categorie

Proef de heerlijke smaak van India met het uitstekende Indiase restaurant in de buurt van Amsterdam Airport

Uw zoektocht naar een heerlijk Indiaas restaurant in de buurt van Amsterdam Airport is nu voorbij, Himalaya Palace is hier om uw honger naar de koninklijke smaak van de Indiase keuken te stillen. Wij zijn een van de grootste Indiase restaurants in Aalsmeer en leveren authentieke Indiase gerechten met dineren, online maaltijden bestellen en cateringopties.

Himalaya Palace is een pukka Indiaas Tandoori en Nepalees restaurant in het hart van ’s werelds bloemenhoofdstad, Aalsmeer, met eten en service geschikt voor de Royals. We zijn slechts 10-15 minuten ver van Schiphol International Airport en het stadscentrum van Amsterdam, en we bieden gratis parkeren met een blauwe parkeerschijf.

Waarom houden mensen van ons Indiase menu? Himalaya Palace houdt in gedachten wat onze klanten graag zouden willen hebben in ons restaurant. Niet alleen qua smaak, maar ook qua bereidingswijze onderscheidt onze bereiding van de Indiase keuken zich van die van de rest van de wereld. Het is een geweldige mix van verschillende culturen en tijdperken. Voedsel in India is, net als de Indiase cultuur, beïnvloed door verschillende beschavingen, wat heeft bijgedragen aan de algemene evolutie en huidige vorm.

Vier de smaak van Indiase smaken met ons!

De kruidigheid van de Indiase keuken is bekend. Specerijen worden veel gebruikt in de Indiase keuken, zowel in Noord- als Zuid-India. Het is echter belangrijk om te onthouden dat elk kruid dat in de Indiase keuken wordt gebruikt, voedings- en therapeutische eigenschappen heeft.

Wij zijn een stijlvol en rustig Indiaas restaurant vlakbij Amsterdam Airport waar u diverse lekkernijen van onze uitgebreide menukaart kunt uitproberen. Wij serveren heerlijke en authentieke Indiase gerechten. Een geweldige plek voor een rustige maaltijd, of het nu een familielunch of een zakelijk diner is, weg van de drukte van toeristen in de oude stad.

Je voelt je direct op je gemak in ons restaurant, door de goed ontworpen inrichting, die stijlvol en eigentijds is en een vleugje Indiase cultuur geeft. Met veel licht en rustgevende rustige achtergrondmuziek, kunt u genieten van ons eten dat verrukkelijk en uniek is, de service is vriendelijk en gastvrij, en de prijzen zijn redelijk.

Het eten in Himalaya Palace, een van de beste Indiase restaurants in de buurt van Amsterdam Airport, is het echte hoogtepunt van de plaats. Wij geloven dat het authentiek moet zijn, omdat veel van de klanten van het restaurant Indiaas en de lokale bevolking zijn.

De belangrijkste gerechten zijn geclassificeerd als Tandoori, Curry, Biryani en Vegetarische gerechten op het menu. Ze zijn allemaal eenvoudig, smaakvol en vers. De keuken smaakt alsof hij thuis is bereid. Daarover gesproken, de hoofdgerechten in ons restaurant worden gepresenteerd op traditionele Indiase gebruiksvoorwerpen die je het gevoel geven dat je echt ergens in India aan het eten bent. Dit geeft je ook de tijd om ze op smaak te brengen en op je gemak te eten.

Op het menu van het grootste Indiase restaurant in de buurt van Amsterdam Airport staat ook een ruime keuze aan voorgerechten, bijgerechten en verschillende soorten traditioneel Indiaas brood. We konden er maar een handvol van proeven, maar ze waren heerlijk. Wijnen uit Zuid-Amerika en Europa die lekker en goed gekozen zijn.