De Prachtige Smaak van India van het Beste Indiaas Restaurant

Eet Smakelijk bij Het Beste Indiaas Restaurant Vlakbij Uithoorn

Eten bestellen in Aalsmeer bij Himalaya Paleis

Haal de Koninklijke Smaak Van Indiaas Restaurant vlakbij Hoofddorp

Heerlijke Smaak Met Het Indiaas Restaurant Vlakbij de Luchthaven

Himalaya Palace: Probeer Het Beste Restaurant in Aalsmeer

Hoe afhaalmaaltijden nuttig zijn in deze tijden van pandemie

Lekker Eten bij Het Beste Indiaas Restaurant Vlakbij Schiphol

Neem contact met ons op voor Indiaas eten thuisbezorgen in Uithoorn

Top Vijf Beste Nepalese Restaurants in Amstelveen om de authentieke keuken van Nepal te ervaren

Uit Eten in Aalsmeer is nu Makkelijker dan ooit! Nu Dineren

Categorieën
Geen onderdeel van een categorie

Himalaya Palace: Probeer Het Beste Restaurant in Aalsmeer

Terwijl u op reis bent om deze prachtige bloemen te kopen, wilt u misschien het beste restaurant in Aalsmeer uitproberen de Himalaya Palace. Het restaurant is de ultieme manier om de echte smaak van Indiaas eten te ontdekken. De volgende keer, wanneer u in de buurt van de bloemenmarkt bent, vergeet dan niet om het restaurant in Aalsmeer uit te proberen.

De bloemenmarkt Aalsmeer is een van de populairste bloemenmarkten ter wereld, het meest unieke evenement van Nederland vindt plaats in het zuidwesten van Aalsmeer, een klein stadje aan het meer. Het is ook de buurt van het meest geliefde restaurant in Aalsmeer. Ongeveer 20 miljoen bloemen in meer dan 13.000 soorten worden verkocht in onze magazijn dat naar schatting werelds twee na grootste magazijn is met 990.000 vierkante meter.

Als u tijdens  het bezoek van de bloemenmarkt in Aalsmeer nog  zoek bent naar een betaalbaar boeket dan is Aalsmeer de beste plek. Aalsmeer is een goede buurt om lekker rond te kijken, met bezoekers die gespecaliceert zijn in bloemen kunnen wij  hun grote aantallen tulpen, gardenia’s, rozen, lelies en  gerber  madeliefjes bieden, voordat ze in de souvenirwinkel van de camping worden gegeven.

Een kort overzicht van de Bloemenmarkt Aalsmeer 

Ongeveer 5.000 leveranciers wereldwijd kopen bloemen op de Aalsmeerse markt, die bloemen van uit importeert  meer dan 40 landen, waaronder Kenia, Ethiopië, Israël, Turkije, België en Ecuador, en worden exporteert naar 140 landen, waaronder de vijf belangrijkste landen Duitsland, het Verenigd Koninkrijk,Frankrijk, Italië en België. U zult verrast zijn om te zien dat de markt ongeveer 20.000 verschillende soorten bloemen heeft.

Hoe kunnen wij jou de lekkerste smaken uit India serveren in een restaurant in Aalsmeer?

Als beste restaurant van Aalsmeer staat Himalaya Palace altijd bovenaan de lijst onder foodliefhebbers die nieuwe gerechten van een uitgebreide Indiase menukaart willen uitproberen in ons restaurant. Wanneer u de bloemenmarkt bezoekt, kunt u soms een beetje honger hebben en daar zijn we altijd tot uw dienst. . Het resultaat is dat u misschien een ontspannen zit moment  wenst waar u kunt ontspannen en genieten van heerlijke gerechten.

Wat serveren wij 

U kunt kiezen uit heel veel verschillende Indiase gerechten die worden geserveerd door chef-koks en we serveren verschillende gerechten aan iedereen. Ons menu bestaat uit volledig Indiase maaltijden gemaakt met verse en voedzame groenten, vlees en kruiden.

wij geven en fris tintje voor die niet-vegetarische foodies, naast uitstekende vegetarische gerecht voor lunch en diner. U kunt kiezen uit onder andere Kip tikka tandoori, Himalaya koningsgarnaal,  Seekh  kabab, Chicken bhuna, Shahi paneer, Mix veg en nog vele andere gerechten.

Bezoek Himalaya Palace | Een Familie Indiaas restaurant in Aalsmeer

Himalaya Palace is een prachtig Indiaas Tandoori en Nepalees restaurant met goede eten en service. Onze unieke gerechten, goede sfeer en leuke omgeving zorgen voor een leuke en plezierige avond voor u.

We bieden ook tijdelijk een  thuisbezorgings- en ophaaldiensten als u liever een gezond gerecht wilt eet bij u eigen huis.

Himalaya Palace is blij om te verzorgen en te dineren in service voor elke gelegenheid. Klanten kunnen erop rekenen dat de Indiase cateringdiensten altijd op tijd aankomt. Heb je trek in Indiaas eten, loop dan gerust eens binnen bij het beste restaurant van Aalsmeer dat heerlijkste Indiase gerechten serveert.

4 tips om uitstekende klantenservice te bieden in uw restaurant in Aalsmeer

Klantenservice is altijd een essentieel onderdeel geweest van restauranteigenaarschap, het is een combinatie van communicatie en oprechte bezorgdheid voor uw klanten. En als u wilt dat uw klanten zich welkom en veilig voelen wanneer ze naar uw restaurant komen, moet u enkele basistips en -trucs volgen om dit te doen. Ze zullen keer op keer terugkeren naar uw restaurant als u ze met zorg en respect behandelt terwijl u een heerlijke en gezonde maaltijd biedt. Het valt niet te ontkennen dat tevreden klanten inderdaad een integraal onderdeel zijn van uw bedrijfsmodel.

Uitstekende klantenservice is essentieel voor uw restaurant in Aalsmeer. Bekijk deze geweldige tips om je gasten de beste klantenservice te bieden:

  • Groeten en etiquette

Het belangrijkste in de hotellerie is hoe goed u uw klanten begroet terwijl ze in uw restaurant in Aalsmeer zijn. De kwaliteit van het eten heeft echter altijd de hoogste prioriteit, de ervaring die uw gasten hebben vanaf het moment dat ze de deur binnenkomen tot het moment dat ze vertrekken, is het belangrijkste. Restaurants moeten niet vergeten om de behoeften van hun klanten voorop te stellen in elke eetervaring. Lees deze snelle tips om impact te hebben op uw gasten:

  • Verwelkom uw klanten zodra ze door de deur lopen.
  • Beroepstitels zoals meneer, mevrouw en juffrouw zijn geschikt.
  • Probeer niet te onderbreken terwijl ze aan het praten zijn.
  • Let goed op wat ze willen en luister goed.
  • Zorg ervoor dat je alles weet wat er te weten valt over je menu. Stel vragen en herhaal ze om ervoor te zorgen dat u hun bestellingen begrijpt.
  • Doe geen moeite om ze te laten wachten

Als u bij ons bent, als het beste restaurant in Aalsmeer, is het onze plicht om al uw verwachtingen die u van ons hebt onthouden waar te maken. Het maakt niet uit of u het beste eten in de stad serveert als uw gasten te lang moeten wachten op hun eerste rondje drankjes, hapjes of maaltijden. Stel uw gasten nooit teleur en laat ze nooit wachten, want dit creëert een negatief beeld in hun hoofd. Zorg ervoor dat je voldoende medewerkers bij de hand hebt, zodat ze niet lang hoeven te wachten. Als een diner een maaltijd bestelt die iets langer duurt om te bereiden, laat het hen dan van tevoren weten. Wees open en eerlijk met uw informatie.

  • Houd feedbackkaarten van klanten intact

Als u uw klanten laat zien dat u om hun feedback geeft, ontstaat er een goed beeld van uw beste restaurant in Aalsmeer onder de gasten, een heel gezond teken van klantenservice. Houd feedbackregisters bij je en vraag de gasten naar hun ervaring in het restaurant. Je laat ze zien dat je om hen geeft door ze een opmerking te laten maken en dat je altijd op zoek bent naar manieren om je eten en service te verbeteren door ze dat toe te staan. De feedback die u van uw klanten ontvangt, kan u helpen vast te stellen op welke punten u kunt verbeteren.

  • Gebruik technologie

Welk verschil kunt u bedenken om uw gasten welkom te heten in uw Indiaas restaurant in Aalsmeer? U kunt eenvoudig online bestellen en gratis wifi in uw restaurant aanbieden. Klanten zullen het op prijs stellen dat ze rechtstreeks vanuit uw online menu kunnen bestellen. Het stelt mensen in staat om op een handige manier je menu te verkennen en te bestellen. Ze zullen vaak meer geld uitgeven aan online bestellen omdat ze in de verleiding zullen komen om meer dingen te proberen. Dit zal leiden tot een betere en bevredigende klantenservice.