De Prachtige Smaak van India van het Beste Indiaas Restaurant

Eet Smakelijk bij Het Beste Indiaas Restaurant Vlakbij Uithoorn

Eten bestellen in Aalsmeer bij Himalaya Paleis

Haal de Koninklijke Smaak Van Indiaas Restaurant vlakbij Hoofddorp

Heerlijke Smaak Met Het Indiaas Restaurant Vlakbij de Luchthaven

Himalaya Palace: Probeer Het Beste Restaurant in Aalsmeer

Hoe afhaalmaaltijden nuttig zijn in deze tijden van pandemie

Lekker Eten bij Het Beste Indiaas Restaurant Vlakbij Schiphol

Neem contact met ons op voor Indiaas eten thuisbezorgen in Uithoorn

Top Vijf Beste Nepalese Restaurants in Amstelveen om de authentieke keuken van Nepal te ervaren

Uit Eten in Aalsmeer is nu Makkelijker dan ooit! Nu Dineren

Categorieën
Geen onderdeel van een categorie

De Prachtige Smaak van India van het Beste Indiaas Restaurant

Indiaas eten staat bekend om zijn kruiden, heeft zijn eigen smaak en eigenschappen. Himalaya Palace is een van de beste Indiaas restaurant in Aalsmeer. Specerije die veel worden gebruikt in de Indiase keuken, of het nu uit het noorden of het zuiden komt. Het is belangrijk dat je merken dat elk kruid in Indiaas eten zijn eigen smaak en eigenschappen heeft.

Wat kunt u verwachten van onze menukaart

Tandoori, Curry, Biryani en Vegetarische Gerechten zijn de popularste gerecht . Ze zijn allemaal gemakkelijk,  smaakvolen heerlijk. Het eten smaakt alsof het thuis is bereid. Daarover gesproken, de hoofdgerechten in ons restaurant worden geserveerd met traditionele Indiase manier, waardoor u de indruk krijgt dat u in India bent. Hierdoor  kun je ze ook op smaak genieten wanneer je maar wilt.

Een enorme keuze aan voorgerechten, bijgerechten en vele soorten klassiek Indiaas naan staat ook op het menu van het meest geliefde Indiaas restaurant in Aalsmeer. We beloven onze gasten uitgebreid te serveren, zodat ze de echte smaken van India kunnen proeven.

Enkele van de populaire Tandoori-sizzlers in The Beste Indiaas Restaurants in Aalsmeer

 • Tandoori Kip 

Het woord ‘Tandoor’ komt van de pot waarin deze maaltijd wordt bereid. Het is een rondvormige  klei-oven die op hout of op kolen wordt op gestookt. Omdat de klanten de zachtheid, malsheid en sappigheid van kip prefereren, is er geen betere methode om het te bereiden dan in een Tandoor.

De heerlijke smaakelementen worden geleverd door de tandoor zelf, de twee elementen die de tandoori kip zo geweldig maken, zijn de rokerige smaak en de smaken van de kruiden die u proeft  in de lekkere tandoori kip.

 • King Prawn Tandoori

King Prawn Tandoori van het beste Indiase restaurant  die smaak zal u gaat proeven gaat u nooit vergeten, de smaak die onze chef-koks in de tandoori garnalenzetten is om te smullen. Een kant van verfrissende en pittige salade met chutney maakt de tandoori garnalen verrukkelijker. 

 • Vis Tikka Tandoori

Vis Tikka Tandoori is over het algemeen een van de meest populaire gerechten van het zeevruchten tandoori menu in het restaurant. De tandoori-vis wordt geleverd als een platte filet, en een schilferige vis die goed marinade is  en met een rokerige tandoori-smaken, geserveerd samen met chutney en salades.

 • Lamb Tikka Tandoori

Het lam tikka tandoori is een van de meest geliefde en bestelde gerechten in onze menu. Ons lamsvlees is van de beste kwaliteit. Onze chef-koks gebruiken de  beste   lamsvlees om u de meest lekkere smaak in het tandoori-menu te geven.

 • Tandoori Mixed Grill

De tandoori mixed grill schotel bestaat uit een mix van Tandoori Chicken, Chicken Darts, Hotwings,Lamb Darts in  Seekh  Kebab. Onze tandoori gemengde schotel is de beste Indiaas gerecht die u kunt bestellen in ons  Indiaas restaurant in Aalsmeer.

Een kijkje in de mooie stad Aalsmeer

Met bijna 31.000 inwoners is Aalsmeer een kleine stad en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Calslagen, Kudelstaart, Oostende en Vrouwentroost behoren tot de kleine gemeenschappen die deel uitmaken van Aalsmeer. De stad heeft ook enkele van de beste Indiaas restaurants waar we over spreken. Hierdoor maakt het deel uit van het grotere stedelijke gebied dat Amsterdam omvat. Aalsmeer is ook erg populair vanwege de bloementeelt en het toerisme.

Snelle feiten over de stad:

 • Wist je dat Aalsmeer rond 1133 voor het eerst bekend stond als Alsmar.
 • Aalsmeer is nu vooral bekend om zijn bloemenveilingen en bloemenveilingen. Het herbergt ook ’s werelds grootste bloemenveiling (bekend als VBA).
 • Aalsmeer staat vooral bekend om zijn wateractiviteiten, wat verklaart waarom hier zoveel jachthavens zijn.

De 60 monumenten in het stadje zullen iedereen die geïnteresseerd is in cultuur aanspreken. Veel ervan zijn in erfgoedregisters aangewezen als historisch bouwwerk. De talrijke monumenten die zich in openbare ruimtes en straten kunnen bevinden, zullen de interesse wekken van kunstliefhebbers.

De stad biedt ook enkele van de beste en wereldberoemde bloemencorso’s die een lange geschiedenis hebben in Aalsmeer, net als in veel andere Nederlandse steden en dorpen. In Aalsmeer werd tot 2007 een opvallende jaarlijkse bloemenstoet georganiseerd. De traditie werd verlaten toen de hoofdsponsor ervoor koos om deze niet langer te steunen. De traditie werd hersteld na een onderbreking van vier jaar door een nieuwe organisatie genaamd ‘Stichting Aalsmeers Bloemencorso’, die nu gastheer is van een kleinere versie van de klassieke bloemenprocessie.

Onder deze prachtige dingen in de stad, heeft het ook het beste Indiaas restaurant in Aalsmeer, bekend als Himalaya Palace, dat al heel lang Indiaas eten serveert aan de lokale bevolking en de indianen die daar wonen.

Hoe kunnen wij als beste Indiase restaurant van Aalsmeer gezonde maaltijden serveren?

 • Authentieke chef-koks

Himalaya Palace staat bekend als het beste Indiaas restaurant in de stad, dit was alleen mogelijk vanwege de expertise en vaardigheden die onze chef-koks bezitten. Ze bereiden maaltijden met de grootste liefde en toewijding aan de Indiase keuken. Ze passen graag al hun kennis, ervaring en vooral de oneindige passie voor lekker en gezond eten toe. En zo hebben we een groot aantal gasten die wachten om de meest authentieke maaltijden van het Indiase subcontinent te proeven.

 • Culturele opzet

U kunt een aantal ontspannende avonden opzoeken in ons restaurant, waar u de sfeer van authentieke Indiase tradities zult opsnuiven, samen met een geweldige smaak van het land. Ook voor

romantische diners of voedzame maaltijden kunt u op elk moment van de dag bij ons terecht. Voor speciale gelegenheden en feesten verzorgen wij de bezorging en catering. Als het op smaak aankomt, stellen we nooit teleur, het is altijd vers, geweldig en zelfgemaakt.

 • Verse en geweldige delicatessen

Bereid u voor op een aantal verse en verbazingwekkende delicatessen die zijn om van te smullen en om voor te sterven van het beste Indiaas restaurant in Aalsmeer. Misschien wilt u alles bestellen wat op het menu staat. U kunt kiezen uit een breed scala aan Indiase maaltijden, zoals tandoori-grills, naan, vegetarische delicatessen, sappig vlees zoals kip, lamsvlees, samen met zeevruchten zoals gamba’s en wat niet.